DODATKI DO WESEL
STÓŁ WIEJSKI:
- wyroby swojskie własnej produkcji(kiełbasa wiejska wieprzowo - wołowa, karczek pieczony, szynka wieprzowa pieczona w całości, schab z żurawiną, filet z indyka)
- wędzone ryby (łosoś, pstrąg itd.)
- grzyby marynowane (prawdziwki, podgrzybki)
Koszt 3000zł do 100 osób
STÓŁ SŁODKOŚCI:
- desery ( truskawkowa rozkosz, tiramisu, beziki itd.)
- fontanna czekoladowa ze świeżymi owocami
Koszt 2000zł do 100 osób
OPEN BAR:
- drinki (Cosmopolitan 24 zł, Sex on the Beach 27 zł, Blue Lagoon, Malibu Sunset, Cuba Libre, Whisky Up, Mojito 26 zł)
- alkohole typu whisky, gin, wermut
- piwo z beczki
700zł koszt otwarcia baru do 100 osób+ rozliczenie ilości alkoholu
DOPŁATA DO SZAMPANA NA PRZYWITANIE
- Moet Imperial – 39 zł/os.
- Mum – 29 zł/os.
- Dom Perignon – 120 zł/os.
TORT / CIASTA
1kg tortu (truskawkowy, jagodowo-malinowy, czekoladowy itd.)– 95zł/kg + 75zł dekoracja(niezależnie od wagi)
1kg ciasta (sernik na zimno, cappuccino, babeczki, ciastka kruche, pychotka, z galaretką itd.) – 38zł/kg
Krakowiacy i Górale
www.krakowiacyigorale.pl
32-445 Krzyszkowice 310
imprezy@krakowiacyigorale.pl
tel. kom.: 512 351 753, tel.: 012 373 53 45