DODATKI DO WESEL

STÓŁ WIEJSKI:

- wyroby swojskie własnej produkcji(kiełbasa wiejska wieprzowo - wołowa, karczek pieczony, szynka wieprzowa pieczona w całości, schab z żurawiną, filet z indyka)

- wędzone ryby (łosoś, pstrąg itd.)

- grzyby marynowane (prawdziwki, podgrzybki)

Koszt 3000zł do 100 osób

 

STÓŁ SŁODKOŚCI:

- desery ( truskawkowa rozkosz, tiramisu, beziki itd.)

- fontanna czekoladowa ze świeżymi owocami

Koszt 2000zł do 100 osób 

 

OPEN BAR:

-  drinki  (Cosmopolitan 24 zł, Sex on the Beach 27 zł, Blue Lagoon, Malibu Sunset, Cuba Libre, Whisky Up, Mojito 26 zł) 

- alkohole typu whisky, gin, wermut

- piwo z beczki                                            

700zł koszt otwarcia baru do 100 osób+ rozliczenie ilości alkoholu

 

DOPŁATA DO SZAMPANA NA PRZYWITANIE

- Moet Imperial – 39 zł/os.

- Mum – 29 zł/os. 

- Dom Perignon – 120 zł/os. 

 

TORT / CIASTA

1kg tortu (truskawkowy, jagodowo-malinowy, czekoladowy itd.)– 95zł/kg + 75zł dekoracja(niezależnie od wagi)

1kg ciasta (sernik na zimno, cappuccino, babeczki, ciastka kruche, pychotka, z galaretką itd.) – 38zł/kg

 

 

Krakowiacy i Górale
www.krakowiacyigorale.pl
32-445 Krzyszkowice 310

imprezy@krakowiacyigorale.pl
tel. kom.: 512 351 753, tel.: 012 373 53 45